Melkein tottelevaisuutta

Meillä oli eilen piiitkästä aikaa virallinen tokokoe! Eikä yhtään hullummin mennyt.

Tuomarina toimi Harri Laisi, koe oli Orimattilassa.

Luoksepäästävyys: 10 (10)
Paikalla makaaminen: 9½ (28½) - Kaksoiskäsky perusasentoon.
Seuraaminen kytkettynä: 8 (16) - Mulla tää meni ihan unessa että hyvä jos muistan. Tuomari sanoi, että välillä miun piti vähän koiraa herätellä ja muutamaan otteeseen hihna kiristyi.
Seuraaminen vapaana: 8½ (34) - Ihan. Parasta. Ikinä. Tai no joikuparasta, ton parempaa en siltä voi odottaa. Se oli reipas, iloinen, yleensä se laamaa ja laahustaa takana, nyt se melkeimpä vähän edisti ja ainakin kohdittain oli ihan liimautunut miun jalkaan. Sillä oli hauskaa.
Maahanmeno: 10 (20) - Hauskaa jälleen. Kaipa me tuo kymppi ansaittiin.
Luoksetulo: 9 (27) - Joiku menee maahan koska joikulogiikka. Kuitenkin sieltä lähti nopeasti ekasta käskystä. Mikälie juttu tuo maahanmeno "odotus"-käskyn kuultaessa?
Seisominen: 0 (0) - Maahanmeno on niin ykköstä...
Estehyppy: 7 (14) - Joiku oli ihan täpinöissään kun se näki hyppyesteen. Esteelle mentäessä miun piti sanoakin sille odota, ettei se ihan omiaan aikojaan mene loikkimaan. No, omia aikojaan loikkasi silti, onneksi vasta kun liikkuri oli sanonut "käsky", niin ei mennyt nollille. Hiton petteri.
Kokonaisvaikutus: 9 (9)
Yht. 158½ / 200p. ALO2

Saatiin kehuja että meillä on hyvä suhde ja Joiku tekee iloisesti hommia. Iloisesti indeed. Kun se hihnaseuruun jälkeen huomasi että toden totta, tehdään tokojuttuja, niin sen oli pakko heittää pari kertaa voltti miun edessä ennenkuin tuli perusasentoon koskaa jeejeejee kivaa jeejee.

Vähän harmittaa tuo nolla, muuten meille olisi tullut kirkas ykkönen. Nyt jäi vaan puolestatoista pisteestä vajaaksi. Sanoinkin ennen kotoa lähtöä, että "no, me mennään hakemaan 159½ pistettä". En kauas arvannut.

Ihanaa kuitenkin huomata kuinka ollaan jo paremmin löydetty yhteinen sävel tuon pörriäisen kanssa. Olihan sillä vähän surullista ja "nyyh tämä on persettä" -asenne vielä paikkamakuussakin, mutta sain sitä kuitenkin sitten nostateltua.

Kuvasta kiitos Suvi!

Joikulla oli hauskaa, se on pääasia.

Saa nähdä kuinka hauskaa on 19. päivä kun menen yhden idiootin (joka ei ole Joiku) kanssa tokokokeeseen. Pelottaa.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Joiku oli taitava!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vau, teillä on mennyt ihan tosi hienosti tota seisomista lukuunottamatta! Onnea. :)

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.