Toktok

Ollaan taas viime päivinä innostuttu paneutumaan tohon tokoon ehkä vähän ahkerammin. Ns. kunnon treenit tehtiin eilen ja keskiviikkona, tänään kotitreeniä.

Joikun kanssa perus perseilyä; seuraamista, maahanmenoa, luoksetuloa, seisomista ja jonkin sortin paikkamakuuta. Ehkä meillä mahikset siihen TK1-tunnukseen olis. Jos vaan jaksaisin ilmoittaa tota kokeisiin.

Sumun kanssa perusjuttuja myös, eli seuraamista, luoksetuloa, maahanmenon ja ruudun alkeita, eteentuloa ja noutoa. Sillä on kyllä hirmu lupaava seuraaminen, toivottavasti en onnistu pilaamaan sitä... Luoksetuloa en ole tuolla hirveästi ottanut, pääosin niin, että joku pitää sitä kiinni ja minä koiraa innostaen juoksen jonkun matkan päähän. Nyt kuitenkin oon kai saanut sillä paikallaistumisen niin hyvään pisteeseen, että sen jopa uskaltaa jättää. Maahanmenoa vaan niin, että koira kävelee miun vieressä, eikä ole minkään käskyn alaisena (mutta kuitenkin kulkee siinä suht tiiviisti, eikä haahuile), josta sitten yhtäkkiä käsken sen maahan. Nyt alkuun toki käsiavulla, josta kyllä yritän päästä eroon.

Ehkä me Sumun kanssa voitaisiin alokasluokka mennä jo ensi helmi-maaliskuussa korkkaamaan, käyttäytymiskoe sitten huhtikuussa. Eikai mun tavoitteet sittenkään ole niin mahdottomat?

Keskiviikolta pari reenikuvaa.
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.