Parista vanhasta näyttelystä

Huomasin, että täällähän ei ole vielä mitään Sumun kahdesta virallisesta näyttelystä! Joten myöhään on parempi kuin ei milloinkaan.

Kävimme 28. huhtikuuta, lauantaina, Lahti KV:ssa JUN-luokassa.
Tuomarina meillä oli Pirjo Hjelm ja tuloksena ERI/3!
Saatiin seuraavanlainen arvostelu:
Mittasuhteet oikeat, urosmainen. Hyvä urosmainen pää. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Hyvä kaula. Vähän niukat kulmaukset edessä. Hyvä raajojen luusto. Riittävästi kulmautunut takaosa. Hyvä runko ikäisekseen. Liikkuu vähän takakorkeasti, edestä löysästi. Esiintyy kauniisti.
Tuolta näyttelystä ei ole yhtään Sumu-kuvia, mutta mulla (todella huonolaatuiset) on kuvat Sumun siskoista Surista, joka sai veljensä tapaan tuloksen ERI3 ja  Kulosta, joka sai EHn.

Sitten olimme siitä viikon jälkeen 5. toukokuuta, lauantaina, Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla Suomen palveluskoiraliiton järjestämässä erikoisnäyttelyssä palveuskoiraroduille, sielläkin Sumu oli JUN-kehässä.
Tuomarina oli tällä kertaa Harri Lehkonen ja tuloksena EH/1.
Saatiin tämmönen arvostelu:
Kookas. Ikäisekseen erittäin vahva runkoinen uros. Hyvän muotoinen pää, hieman vaaleat silmät. Hyvä asentoiset korvat. Tasapainoiset kulmaukset. Häntä kaartuu hieman liikaa selälle. Hieman kihartuva selkäturkki. Esiintyy ryhdikkäästi. Liikkuu hyvällä askeleella.
Tuolta näyttelystä löytyy muutamia Sumu-kuvia.0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.