Kesälomailua

Pitkästä aikaa. Tämä blogi olikin jo unohtua - tai jotain.


Me ollaan vietetty koirien kanssa kesälomaa. Eli eipä olla oikein mitään jaksettu tehdä. Joikulta leikkelin karvoja hieman lyhyemmäksi, että sillä on nyt nätti kesäkampaus. Parina viimepäivänä tosin ollaan jaksettu vähän tokoilla. Mun niin pitäis jo tuo kokeeseen ilmoittaa, oikeastaan kyselinkin jos heinäkuun lopussa olevaan kokeeseen olisi paikkoja, mutta en ole vielä saanut vastausta - pitäisi varmaan soittaa, eikä laittaa sähköpostia. Ollaan kuitenkin menossa viimeistään syyskuussa Heinolaan ja sitten mahdollisesti lappalaiskoirien erikoisnäyttelyyn, ja sen yhteydessä sitten tokoilemaan.

Sumun kanssa ollaan yritetty treenata tokoa, mutta tällä hetkellä vähän jumittaa kun mä en oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. Sivulletulo sujuu ongelmitta, seuraaminenkin... Mun pitäis opetella tuntemaan tuo otus paremmin, että tietäisi mistä se kunnolla innostuu - siis muusta kuin ruuasta.

Joiku on tämän vuoden näyttelytauolla, se jo omaehtoisesti rupesi karvoja tiputtelemaan ja nyt kun minä vielä menin niitä saksimaan, niin nyt ei ainakaan mihinkään näyttelyyn mennä. Sumun kanssa kuitenkin, 22. heinäkuuta mennään Mäntsälään ja 11. elokuuta Tuomarinkartanon kesänäyttelyyn. Sitten suunnitelmissa oli, että mentäisiin 19. elokuuta Heinolaan ja 8. syyskuuta Porvooseen.

Varailtiin juuri eilen kanssa majoitukset lappalaiskoiraleirille, johon olisi tarkoitus mennä 15.-18. heinäkuuta. Mä en vaan tiedä miten noitten harrasteryhmien kanssa. Niitä on kolme kertaa ja tarjolla on agilitya, tokoa, rally-tokoa, junior handleria, jälkeä ja hakua. Ajattelin, jos tämä leiri keskityttäisiin ihan vain tokoon ja agilityyn, mutta toisaalta maastotkin houkuttelisi, samaten rally-toko...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.