All my nightmares escape my head

Lauantaina Supu pääsi tekemään tuttavuutta ystäväni australiankelpie Valon (Mimosan Villi Vaeltaja) kanssa. Alun pörhistelyjen ja pienten murinoiden jälkeen tulivat pojat jopa hyvin toimeen. Tosin Valo ei tainnut edes mieltää eunukki-Supua pojaksi, sen verran kovasti liehitteli tämän ympärillä. Mutta kukapa nyt ei iskisi silmiään kauniiseen Supuun, vai mitä. ;)

Luonnollisesti minun oli ainakin yritettävä saada kuvia kolmikosta, vaikkei lopputulos nyt juurikaan omaa silmää miellytä (tosin koskapa miellyttäisi). Lisää kuvia niin Valosta, kuin omistakin koirista löytää tämän linkin takaa - alla muutama blogitekstikoristeeksi valitsemani kappale.


Kuten kuvista huomaa, niin Joiku pääsi jälleen kerran kevyempään kesäturkkiin. Harmittavasti kone hyytyi kesken ajelun ja homma jäi puolitieheen, enkä sitten enää jaksanut alkaa saksilla napsimaan kun koirakin tuntui olevan varsin kypsä siihen touhuun. Yllättävän hyvältä se nyt kuitenkin näyttää, ja koiran olo on takuulla keveämpi kuin olisi turkin kanssa.

Vielä mainostettakoot Raitamonsterit ja Maaliin kastetut hännänpäät -blogeissa käynnissä olevia arvontoja:

Klikkaa tästä, jos kuva ei toimi

Maaliin kastetut hännänpäät: arvonta


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.