... vai lähtikö sittenkään?

Höhö back in business kera yhtä nasevien otsikoiden kuin aina!


Blogin kirjoittaminen on rankkaa, eikä aina vaan voi jaksaa tai inspiroida saada mitään alas. Tosin uskoisin että monet (jos kukaan) blogin lukija on hengessä mukana muiden sivustojen kautta URL, taikka jopa ehkä ihan IRL, joten eihän myö kuolla oltu. Joskaan ei myöskään oikein tehtykkään mitään.

Viimeiset kahdeksan kuukautta on kuluneet aika hiljaisissa tunnelmissa. Ollaan lähinnä lagattu kotona. Tai siis ei olla kisattu tai mitään. Supun kanssa ollaan jokusen kerran treenattu. Sain itseäni vihdoin niskasta kiinni ja naksuttelin sille tota takajalkojen hahmottamista. Nyt err noin kuukauden naksuttelun jälkeen tuo käskystä osaa nostaa jalat noin 50cm korkealle sängylle \o/
Tokossa ei ole kummemmin tapahtunut. Saa nähdä tuleeko tänä kesänä kisattua mitään möllejä kummempaa. Supulla on kyllä hallittavuus ja keskittymiskyky hieman kasvaneet. Motivaatiossa vielä vähän puutteita. Mietinkin viime treenin jälkeen, että pitäisiköhän aloittaa taas siitä että mennään vaan kentän laidalle naksuttelemaan kontaktia ja parin askeleen seuraamisia. Heh.
Aloitettiin tunnaritreenit. Tunnari kyllä tuntuu olevan Supun juttu - saa haistella ja noutaa, luvan kanssa. Toisaalta siihen pitäisi sitä pitkäpinnaisuutta saada, ettei se vaan nappaa ekaa silmiin osuvaa kapulaa hampaisiin, vaan etsisi kunnolla. Ollaan siis tehty korkeassa nurmikossa tunnaritreeniä, että siinä on näkösällä pino "out of order" kapuloita, joihin koira ei saa koskea. Toistoista huolimatta tuo silti tuntuu aina vaan hakeutuvan niille kapuloille joita ei saa ottaa, vaikka kyllä se vaikuttaa idean tajunneen. Supu ei vaan jaksa yrittää.

Tämän ihmeempää ei oikeastaan meidän elämään kuulu. Voitte varmaan ymmärtää miksi blogikin on jäänyt vähän hiljaiseksi. Pitää kai tehdä tästä lähes puhtaasti valokuvausblogi, että saisi jotain täytettä.

Niin ja Joikulle kuuluu tällä hetkellä karvattomuutta. Sain vihdoin hankittua oman trimmerin (!!) ja tuli tuossa toukokuun puolivälissä vedettyä Joikunen lapinkarvattomaksi.
 

Ja sitten poroja aikaväliltä huhti-kesäkuu ^-^

 


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.