Luonteen testailua

Supun luonne pääsi tänään Helsingissä syynäykseen luonnetestissä. Testin tuomareina toimi Riitta Lehmuspelto ja Lea Haanpää.

Pisteet osa-alueittain:
Toimintakyky: +1 kohtuullinen
Terävyys: +3 kohtuullinen, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: +3 kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu: +2 kohtuullinen
Hermorakenne: +1 hieman rauhaton
Temperamentti: +3 vilkas
Kovuus: +3 kohtuullisen kova
Luoksepäästävyys: +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus: +++ laukausvarma 

Pisteitä siis yhteensä +190.

Koska selitteleminen ei ole vahvin lajini, niin Supun reaktiot voi katsoa videoista. Supu oli kyllä hyvin paljon oma itsensä testin ajan, noin paljon se varmaan huutaisi muulloinkin ellen kieltäisi sitä? Heh.
Pidän kovasti siitä millä tavoin tuo suhtautui asioihin, odotin että se olisi enemmän hakenut minusta turvaa, mutta näemmä Supu on äijempi kuin antaa ymmärtää.

Videoinnista suuuuuuuret kiitokset Marjolle (Draw Me) !

1 kommenttia:

Kati Pohjoisvirta kirjoitti...

Hienot lt-tulokset. Mites siis siellä pimeässä huoneessa meni? Siellä se ilmeisesti mietti pidemmän aikaan? Pyryllä taas meni pimeä huone nopeasti suorin jaloin, mutta kelkalla se metelöi pidempään kelkan vieressä, niin kanssa tuli se kohtuullinen toimintakyky. Aika hauska että kuinka erilaisia Hiiri, Pyry ja Sumu tuntuu olevan, mutta kaikilla tuntuu olevan just kohtuullinen toimintakyky, kohtuullinen terävyys ja kohtuullinen puolustushalu. Loput osa-alueet onkin sitten eri. Katselin Surin luonnetestin, niin siihenkin verrattuna Sumu tuntuu olevan aika paljon toimintakykyisempi, johtuuko sitten taas siitä että urokset varmaan on enempi.

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.