Sumppa 4 kuukautta ja Löytynmäki meininkiä!

Sumppadii, eli Sumili, eli Sumppanen, eli Sumuli, eli Sumu, on useiden lempinimien lisäksi saanut myös mittariinsa 16 viikkoa ikää, elikkä neljäkuukautta poika nyt täytti maanantaina. Rokotuksilla käytiin sitten maanantaina myös, tyypistä on tullut jo tosi iso. Kotimittauksella säkää löytyy nyt 43cm ja ell luona punnitsin sen 13,4kg painavaksi. Huhhuh. Ja sitten kun se tekee vielä pitkillä lenkeillä sitä "mä oon niin pienenpieni pentu enkä millään jaksaisi kävellä kotiin, voitsä kantaa mut?". Toteen siinä vaan kylmästi sitten, että Sumuperkele saa opetella noita jalkojansakkin käyttämän, koska toihan on niin painava, että mun kädet irtoaisi.

Sumpan pallien kanssa on ollut ongelmaa, alkuunsa siellä tuntui vain yksi, mutta sitten se oikeanpuoleinenkin laskeutui, ja eikös se tottakai ole ns. hissikives. Ell sanoi tunteneensa oikean pallin noin puoli sekuntia, ennenkuin se vetäs sen ylös. Hienoa... Nyt vaan toivotaan, että se jäis alas. Näyttelyissä käyminen ei ole tuon kanssa mikään pääasia, mutta onhan niissäkin kiva käydä. Lisäksi tuo tarvitsee vähintään sen laatumaninnan hyvä, että mie joskus voisin siitä jonkun valion saada.

Eilen käytiin sitten Sumpan parhaan kaverin, tismalleen samanikäisen suomenlapinkoirauroksen Reinon (Jäkäläkummun Rin Tin Tin)  juoksemassa, leikkimässä ja riehumassa Löytynmäen hiekkakuopilla. Ennen riehumista kumminkin otettiin pennuista seisomiskuvia, onneksi meillä oli hyvä handleri niin tuosta näkyykin jotain. :D

Se on niin komea. <3
Ja sitten koirat sai vapaasti juosta hiekkakuopalla.
Joiku vastavalossa...


Pojat juoksee.

Tuo vasemmanpuoleinen taitaa olla... Tiibetinmastiffinpentu?

Pimeässäaineessa ei toistaiseksi ole huomattu merkkejä minkään asteen älystä.

Hei mikä sul siinä on?

Reino löysi kepin.


Ne oikeesti yritti kiskoa sitä keppiä, valokuvaaja oli vaan niin hyvä....
0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.