Renkomäessä

Käytiin eilen koirien kanssa treenailemassa Renkomäki-halilla. Treenattiin ulkona yhdessä Onnin ja Reinon, sekä Sumun Taimi-äidin ja Suri-siskon kanssa.

Joikun kanssa treenattiin, ettei se ennakoisi istumista liikkeestä maahanmenossa ja seisomisessa. Muutaman toiston jälkeen näytti, että se taisi jopa ymmärtää idean. Nyt vaan harjoitellaan sitten palkkaamalla seisomassa tai maassa pysymisestä. Otettiin myös luoksetulo joka meni muuten ihan täydellisesti, paitsi käskyn jälkeen se muutaman sekunnin empi, ennenkuin lähti tulemaan luokse. Myös treenien lopussa otettiin paikkamakuut yhdessä Onnin, Taimin ja Joikun Myky-veljen kanssa. Koska paikkamakuu on ollut Joikulle vaikeaa, kävin vähän väliä sitä palkkailemassa ennenkuin se ehti nousta.

Sumpan kanssa tehtiin pentujuttuja, elikkä leikittiin (= katottiin kun toiset leikki ja ite harmittelin, että olin ottanut vain narupallon, joka ei Sumua kauheasti kiinnosta, mukaan) sekä otettiin kaksi pentuluoksetuloa.

Äsken sitten ihan kotioloissa otettiin lähelläolemisharjoituksia. Hieman vaikeaa kun tuo mieluiten seisoo tai kiipeää miun olkapäätä vasten, eikä suostu istumaan. Muutaman kerran sain sen kyllä kivasti istumaan miussa kiinni. Itse treenasin sitten askelia kulmissa ja täyskäännöksessä ja lopulta sitten Joikun kanssa. Ehkä se ihan kivasti meni. :---D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.