The pretty wisdom does not come without learning

Viime sunnuntai meni pääosin Hollolassa, Salpausselän piirinmestaruuksissa. Tällä kertaa ei ollut turhan lämmin ilma, vaikka Supu läähättikin auringonpaisteen myötä ja ehdin jo pelätä, että tässä kokeessa käy samalla tavalla kuin viimeksi.


Onneksi parhausporo osaa myös yllättää - positiivisesti. Se teki niin nättiä työtä, ja olen siitä ihan älyttömän ylpeä.

Kehässä Supu oli tosi kiva, täysillä mukana jutuissa. Seuraamisen alussa se katosi hetkeksi, mutta pysähdyksen jälkeen muisti että ainiin, tää on seuraamista! Jonka jälkeen olikin kivaa seuraamista, ei teknisesti parasta mahdollista, mutta se oli kiva ja iloinen. Muut liikkeet meni juuri niinkuin on treeneissäkin parhaimmillaan mennyt. Minun ei tarvinnut pitää sitä liikkeiden välillä kokoajan kontaktissa, se hyppi vasten ja heilutti häntää silmät loistaen. Ehkä kerran tai kaksi se liikkeen jälkeen katsoi haikeasti kohti kehän ulkopuolelle jätettyä kissanruokaa ja päästi hiljaisen nyyhkäisyn. Ei kuitenkaan kertaakaan yrittänyt karata, tai antanut haaveiden kissanruuasta nousta liian yli, että olisi kaikki keskittyminen kadonnut.


Tuomarikin sanoi suorituksen jälkeen, että tosi kivaa yhteistyötä ja koira tekee hurjan nätillä ilmeellä. :) Kiva että ollaan päästy tähän, kun piirinmestaruuksissa 2013 saatiin kuulla, että aika heikkoa yhteistyötä.

Kuvan ottaja: Mira P.
Paikallamakuu - 8 (32)
- Meni maahan viereisen ohjaajan käskystä.
Seuraaminen - 8 (24)
- Kuten aiemmin sanoin, oli alussa vähän hukassa, eikä teknisesti parasta mahdollista seuraamista.
Maahanmeno - 9,5 (19)
- Istumisen kautta maahan.
Luoksetulo - 10 (30)
Noutoesineen pitäminen - 10 (20)
Kauko-ohjaus - 10 (20)
Estehyppy - 9,5 (19)
Kokonaisvaikutus - 10 (20)

184p. ALO1, 2. jaettu sija /16
Tuomari: Riikka Pulliainen

Huikeaa ajatella, että ollaan Salpausselän kennelpiirin toiseksi paras alo-koirakko. Ja sieltä tuli se kauan kaivattu ykkönenkin! Oli aika uskomaton fiilis kehän jälkeen, kun juostiin Supun kanssa palkalle ja kaveri sanoi että ihan varma ykkönen tulee sieltä.

Sitten pitäisi päättää, että koitetaanko vielä hankkia kaksi ykköstä lisää TK1-tunnusta varten, vai alkaa suoraan vaan katselemaan eteenpäin avointa varten.

Kuvan ottaja: Mira P.
Supun uusi suosikkilelu, millä on saatu ihan uusia leikkimisfiiliksiä treeneihin. 27 euron hinta kirpaisi, mutta ei kyllä kaduta kun näkee miten paljon Supu tuota leluaan rakastaa.

Nämakin kuvat otti Mira P.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.