Pentunäytelmiä ja vähän muutakin

Oltiin Sumuisen kanssa pentunäyttelyssä viime lauantaina. Sumppa oli pätevänä, niin kovasti halusi tuomarille Marja Talvitielle näyttää, että "kyllä mä osaan mennä maahan ja istua - kato vaikka!". Onneksi se malttoi seistäkkin. Arvosteluun oon tosi tyytyväinen, kyllä tosta vielä hieno kasvaa. :)
Erittäin hyvän tyyppinen, vahva, hieman tuhdissa kunnossa esitetty. Hyvä pää. Niukat etu-, hyvät takakulmaukset. Oikea ylälinja. Hieman liian laskeva lantio. Liikkeessä ylhäällä kannettu häntä. Oikea karvanlaatu. Liikkuu hyvin.
Tulos: PEK2 KP


Ollaan me muutakin tehty kuin harjoiteltu vain näyttelyjuttuja. Perjantaina käytiin Sumun kanssa Korkeavireen hallilla tokoagitreeneissä. Treenattiin perusasentoa, seuraamista, kapulan pitoa ja puomia. Muut meni hyvin, mutta puomi on edelleen aivan ylijännä juttu. Varsinkin kun kokeiltiin matalampaa ns. harjoittelupuomia. Sitten taas kun käveltiin täysikokoisen puomin ohi, niin tuohan innoissaan meni sitä katsomaan. Pätevä se on, pitää vaan kerätä vielä rohkeutta noinkin hurjiin juttuihin. :)

Eilen oltiin Renkomäki-hallilla tokotreeneissä kummankin koiran kanssa. Joikun kanssa harjoiteltiin ennakointia liikkeestä maahanmenon ja hypyn jälkeen olevien perusasentojen kanssa. Kunhan nyt jaksaisi useammin treenata niin eiköhän siitä jotain tulisi. Sillä oli taas tosi kiva vire, ei sellainen sähläys vire, vaan semirauhallinen, teki innokkaasti sivulletulot eikä lahnaillut seuraamisessa kauheasti. Päätettiin sitten treenit luoksetuloon, jonka toi teki ihan kymmenenpisteen liikkeenä. On se vaan niin hieno - toisinaan.
Sumun kanssa treenattiin rauhoittumista vaikka hallissa olisikin kolme muuta tekemässä juttuja + kaksi koiraa katsojina. Tyyppi keskittyi tosi kivasti perusasentoihin ja seuraamiseen. Näytettiin vielä kasvattajalle kuinka hieno noutaja se on. Se nostaa kapulan tosi kivasti maasta ja antaa minulle käteen. Tykkään Sumusta. <3

Eipä sen kummempaa, ensi lauantaina luvassa agilitytreenit ja 29. päivä on Kuopiossa jalostuspäivät johon ollaan Sumun kanssa menossa (todennäköisesti) vikaa kertaa pentuluokkaan. Sitä odotellessa. :)

Sitten loppukevennykseksi vielä pari Sumppa kuvaa. Mie pilasin pikkupojan maineen laittamalla sille pinkin kaulapannan, sydämellä. :---D
Minun koira oksentaakin ruusukkeita - entä teiän?


... On se niin mies.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.